Breaking news #4: Madarak a dobozban...

Film készül Josh Malerman kultikussá vált regényéből, a Maradak a dobozban-ból!


A filmes jogok már évekkel korábban elkeltek, de most örömmel jelentjük: a munka olyan ütemben zajlik a Madarak a dobozban körül, hogy hamarosan indul a forgatás! 

A készülő film a lehető legjobb kezekben van: a Netflix karolta fel a projektet, akiknek ez lesz az első nagyköltségvetésű mozifilmje: a hírek szerint első körben 45 millió dolláros büdzsét biztosítottak hozzá. A rendező az Oscar-díjas Susanne Bier (Egy jobb világ, Serena), a forgatókönyvet pedig a tavalyi év egyik legjobb sci-fije, az Érkezés forgatókönyvírója alkotta meg. A producerek Dylan Clark (A majmok bolygója: Lázadás, A majmok bolygója: Forradalom, A majmok bolygója: Háború, Feledés, Női szervek), Chris Morgan (Halálos iramban 5, 6 és 7, 47 ronin) és Clayton Townsend (A 40 éves szűz, Zoolander 2). Bár a szereposztásról még keveset tudni, az már biztos, hogy egy igazi nagyágyú van a csapatban: a szintén Oscar-díjas Sandra Bullock kapott (és vállalt) szerepet.

Josh Malerman Magyarországon is nagy sikernek örvendő regénye napjainkban játszódik, főszereplője egy anya (őt alakítja majd Bullock a HollywoodReporter értesülése szerint) és két kisgyereke, akiknek bekötött szemmel kell megtenniük egy veszedelmes utat a házukat elhagyva – ugyanis van valami odakint, valami, amit ha meglátsz, véged...

A Madarak a dobozban forgatása augusztusban kezdődik.



Kapcsolódó linkek:

 Fumax kiadó honlapja // Értékelésem

Forrás: Fumax Kiadó

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés