Tavaszi várólista

Annyira elvette az életkedvem és az energiám nagy részét ez a szombati munkanap, hogy elfelejtettem hamarabb posztolni az évszakonként aktuális listám.

Valahonnan innen
Nehéz dolog kiválasztanom az öt engem legjobban érdeklő művet, de első látásra, ezen regényeket szeretném olvasni:

Top 5



Louise O'Neill: Örökké a tiéd - elvileg olyan, mint A szolgálólány meséje, de semmi gond, mert nem olvastam, így ez egy cseppet sem fog zavarni. Mellette szól még a borító illetve a fülszöveg, egyszerűen érdekel ez a felállás, de főleg az, hogy hogyan lehet egy ilyen helyzetet megoldani. Kíváncsian várom az eredményt, analizálni akarom a világot és mindent, ami a könyvbe belefér.

Marissa Meyer: Scarlet - nemrég olvastam a Cindert és - fogjuk rá - tetszett, bár például Iko halálra idegesített és a szerző picit túltolta a bált, illetve a csavar könnyen kitalálható már a regény elején... de érdekel mi lesz a szereplők sorsa, főleg az, hogy hogyan alakul Kai élete.
Picivel jobb politikai szál mondjuk nem lenne rossz...

Melissa de la Cruz: Az elveszettek szigete - ez már a külföldi megjelenéskor felkeltette a figyelmem, a Kolibri pedig sutyiban kihozta. Naná, hogy jöhet, szeretem a meseátdolgozásokat!

Rainbow Rowell: Fangirl - ezt már régóta, szintén külföldi megjelenéskor akartam. Emlékszem még milyen volt, mikor fanficeket olvastam Harry Potter témában és a nevem, a Liliane Evans ennek a világnak köszönhető. (Nem, nem Lily Evans miatt, más dologhoz kapcsolódik.) Úgyhogy kötelező darab!

Garth Nix: Sabriel - szerencsétlent már tolom egy ideje, de egyszerűen nem a buszra való, mert fennmaradok rajta...

B lista




Ide mindig többet rakok fel és tuti nem is olvasom el mindet, de hátha most jön rám az olvashatnék...

Egyéb tervek

1. A Faker-stratégia elsajátítása


2. A szabadban olvasni és nem lefagyni
3. Angolozni
4. Imagine Dragons orrvérzésig:


5. Megszerezni őket:

Anivia
LeBlanc
Lulu
Veigar
Orianna
Mert

Ennyi

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés