Spooky time - A hónap legjobb zenés klipjei (anime verzióban)


- A projekt -




- A feladat -

Nem tudjuk, hogy melyik bejegyzések esnek csíny áldozatává, kérlek, segítsetek nekünk meg találni, hogy az emojikból mennyit rejtett el az utolsó négy vendégünk, és ha azt is kitaláljátok, hogy kik voltak, akkor kaptok édességet. Na jó, nem, mert az elfogyott, szóval mit szólnátok könyvhöz? Annak örülnétek? Mert van 12 db gazdátlan könyvünk.
Számoljátok össze a tök, zombi, szellem, denevér képeket, írjátok be számukat a Rafflecopter dobozba, és találjátok ki az utolsó két napon, hogy kik voltak a csínytevők!




Vigyázat! Az alábbi videók korhatárosak, tessék figyelni a jelzésre:


Üdvözöllek a harmadik napon!

Ha éjfélt üt az óra, eljön az idő:

Mitternacht:



A gonosz mindenhol ott van. Boszorka hívja ártatlan gyermekhanggal katonáit:

Gyertek, csak gyertek! Játsszunk egyet!

Come, Little Children


Szerencsére nem mindenki fordul annyira ártó szándékkal felénk, egyszerű halandókhoz, hiszen egyes lények az ijesztgetést szeretik:

Ilyenek lehetnek akár a csontvázak is (meg még sokan mások).

Spooky Scary Skeletens:



És ha labirintushoz érsz, egyre vigyázz: senki sem az, akinek látszik!

Irány a labirintus, de csak óvatosan:

Into the Labyrinth



Mert ez bizony Halloween:

This is Halloween



Ráadás zene:

,,We're not so scarry if you see us in the daylight!
You'll be so happy just as long as yout survive the night."


,,Örülhetsz, ha túléled az éjszakát."


- A többiek -





- A nyereményjáték -


Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődéseteket, és hozzánk hasonlóan ti is elolvassátok, megnézitek majd ezeket a fantasztikus könyveket, témához illő filmeket illetve a videókat. Négy halloweeni csínytevőnknek köszönhetően a héten olvasható bejegyzéseket ellepték a különböző "rémisztő" emojik, emotikonok. A ti dolgotok összeszámolni, hogy a különböző emotikonokból hány darab található összesen a blogbejegyzésekben. Ezen kívül, az utolsó két napon a négy csínytevő is elrejtőzik egy-egy blogbejegyzésben, ahol elárulják nektek, hogy milyen jeleket szórtak szét a blogokon. Nektek pedig ki kell találnotok, hogy melyik emojihoz, melyik csínytevő tartozik. Ahhoz, hogy esélyetek legyen megnyerni a 12 db felajánlott könyv egyikét, a fent említett feladatokon kívül, mint egy megköszönésképpen a kiadók felé, like-olnotok kell facebook oldalukat, továbbá a Prológus csapatának oldalát is. Sok sikert!

a Rafflecopter giveaway

Köszönöm, hogy itt jártál!



Lesd meg őket is!

2 megjegyzés

  1. Jaj, nagyon jók ezek a zenék és a hozzájuk tartozó AMV-k. *.* AZ én kedvencem a This is Halloween-es a posztból. Ajánlom az E Nomine - Vater Unser-t is. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ (nem vettem észre a kommentet, bocsi) :(

      Törlés