Programajánló #7 - heti érdekességek

Egy nagyon érdekes programra szeretném felhívni a figyelmet, amely a Cor Leonis Kiadóhoz kötődik és én személy szerint nagyon örülök, hogy aktívak és annyira sajnálom, hogy nem tudok ott lenni.

Hiszen a mostani esemény izgalmasnak ígérkezik:

A Nő arcai magazin 2015. október 29-én, csütörtökön 18 órától a Villa Bagatelle különtermében beszélget a kiadó vezetőjével, Vágási Emőkével.
A közel egy órás találkozón szó lesz a legutóbb díjazott filmjéről, a Miért én?-ről és a filmes világról, valamint a könyvkiadásról, jövőbeli terveiről is. Ezen felül az üzleti élet melletti harmónia megtartásáról, lelki fejlődésről, kommunikációról, nő/anya szerepekről... és sok minden másról, ami a mai (nem)mindennapi nőket érdekli.

Emellett remek lehetőség, hogy megismerhessük kicsit közelebbről is Emőkét, aki 12 évvel ezelőtt, a minőségi és tartalmas asztrológia iránti szenvedélyéből, és a vágyból, hogy az ezzel foglalkozó szakkönyveket a magyar olvasók számára is elérhetővé tegye, egy folyamatosan megújulást kereső, változatosságra törekvő kiadót hívott életre.

A beszélgetés időpontja: 2015. október 29. - 18 óra
A beszélgetés helye: Villa Bagatelle, 1126 Budapest, Németvölgyi út 17.
Szervező: Nő arcai magazin

Az eseményre a belépés díjtalan!



Mivel várólistámon csücsül a Megtagadom, sőt az idei Könyvmoly Párbaj listámon úgyszint, ezért elmondhatom, hogy igazán érdekel ez a kötet. Na meg az esemény is, amire nagyon kíváncsi vagyok, ezért osztom meg, de sajnos nem tudok menni.


Forrás: Scolar Kiadó

Per Petterson 1952-ben született Oslóban. Az igazi siker Petterson számára a Lótolvajok 2003-as norvégiai megjelenése után érkezett el. Norvégiában elnyerte a Könyvkereskedők Díját, a Kritikusok Díját, megkapott több francia díjat, és elnyerte az IMPAC díját. A könyvet 2007-ben a New York Times az év öt legjobb szépirodalmi műve között tartotta számon.

A tavasszal megjelent Megtagadomról a The Guardian:
Prózája olyan, mint az északi fény, keményen tiszta, mint az északi telek.” 

Az év könyve (The Times, The Guardian) 



Lesd meg őket is!

0 megjegyzés