Vasárnapi válasz #11 - innentől kéthetente

Nagyon szeretem megtervezni az olvasásaimat és ezért úgy gondolom, hogy jó ötlet ezt a rovatot indítani, amely kéthetente vasárnap jelenik meg. Az eredeti rovat címe a WWW volt, de a kérdések kezdete megváltozott és úgy gondoltam, hogy jobb ha magyarosítok és így lett belőle Vasárnapi válasz.

Lássuk a szabályokat:

Ahhoz, hogy játszani tudd, válaszold meg az alábbi három kérdést:

Mit olvasol jelenleg?
Melyik könyvet fejezted be mostanában?
Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?

Mit olvasol jelenleg?


Most egyszerre kettőt hozok, mert egyik sem túl hosszú, a The Witch of Duvát tegnap kezdtem el, ami az év legjobb kezdőmondatával rendelkezik és imádom ezt a meseszerűséget. Nagyon nagy meglepetés az Árnyék és csont falfejelése után, tudtam én hogy kell még esélyt adni a szerzőnek. A Holló hatalmában magyar szerző könyve (kicsit megszaporodtak ezek az olvasások szerencsére) és ismerem a történetet, tehát ezzel is gyorsan végzek majd, amúgy szívemcsücske ez a sztori, az időutazós, sci-fis vonalat szeretem.

Melyik könyvet fejezted be mostanában?



A Gyilkos kegyelem regényt. Hát öööö... számomra olyan semmilyen volt, pedig jól megírta a szerző, de így két nappal később annyira nem mozgat meg hogy ez már katasztrófa! Pedig a vége nagyon tetszett... viszont az is lehet hogy fáradt vagyok, a jövő heti bejegyzésig összeszedem magam.

Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?


Azért raktam be hármat, mert a Fekete madarak árnyékábant csak ködös időben szeretném olvasni, az meg sajnos nem mindig van, erről már írtam egy rövid bejegyzést, tehát ezt nem ragoznám tovább. Sajnos a múlt héten nem tudtam időben befejezni a Sapphique regényt, mert mire a végére értem, már nem volt köd, így nem láttam értelmét belekezdeni a Cat Winters könyvbe. (Előjel a Winters név is, tehát megvárom a telet az olvasással.) A másik kettő között meg nem tudok dönteni, majd a helyzet adja magát.


Mivel kicsit rövid ez a bejegyzés, úgy gondoltam, hogy bevezetem az előretervezést és megpróbálom tartani az ütemtervet... még én is kíváncsi vagyok hogyan fog ez sikerülni.

Tehát a következő két hétre tervezett olvasásaim:





Jövő hétre tervezett értékeléseim:


Ma megírom a Nalávia titkát (hehe ez jól hangzik), tehát azt nem írom be ide, viszont ha minden igaz, akkor hétfőn a Síkvándor jön és megpróbálom végre lenullázni ezt a számot, remélem sikerülni fog! A Szelíd vadak azért nincs itt, mert azt a Larger Than Life angol verzióval szeretném értékelni és a jegyzeteim az eredetihez készülnek el, így úgy veszem, hogy még nem olvastam el a teljesen a könyvet.

A Vasárnapi válasz rovat pedig azért jön kéthetente, mert így nagyobb tétben játszhatok (nagyobb számú várólistaelemmel) és így annyira nem korlátozom be magam. Természetesen ezek csak irányelvek, azt olvasok amit szeretnék, de ez a bejegyzés olyan mint a személyiségtesztek, tehát az adott pillanat állapotát tükrözik.

A rovatok posztjai elmaradtak a héten és lehet a következő is ilyen lesz, mert inkább az értékelésekre koncentrálok. Viszont jön pár Középpontban a... poszt, amv, Borítómustra, bár ez attól is függ, hogy mennyi értékelés születik, mert egy nap csak egy bejegyzést szeretnék kirakni.

Az elmúlt két heti olvasmányaim: (nem sorrendben)



A Sapphique és a Gyilkos kegyelem volt lassan haladós, a többivel pedig gyorsan végeztem. Az alsó háromról már írtam - lentebb láthatóak a linkek - a felső három pedig a jövő hétre marad.

Az elmúlt két hétben készült bejegyzéseim:

Vivien Holloway: Tolvajbecsület
Anton DiSclafani: Veszélyes vágyak
Dolores Redondo: A láthatatlan őrző
Kate Middleton: Kiút a szorongásból
Artair McKnight: Becky Apple és újjászületők
Catherine Fisher: Sapphique

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés