Mennydörgő némaság játék - 9. nap

November 9-én megjelenik Spirit Bliss Árnyékvilág trilógiájának utolsó kötete, a Mennydörgő némaság. Ennek örömére közös játékba fogtunk néhány bloggerrel és Spirittel. A játék nyereménye a képen látható gyönyörűséges és egyedi táska. Hogy mit kell tenned érte?

1. November 1-9. között minden nap kikerül egy könyves blogger oldalára egy-egy érdekesség a Mennydörgő némasággal kapcsolatban. Mindegyik poszthoz tartozik majd egy kérdés is, amelyet meg kell válaszolnod helyesen.

2. A kérdések megválaszolásához mindig a másnapi blogbejegyzés ad segítséget.

3. Ne áruld el senkinek a helyes válaszokat, ne írd ki őket sehová a játék során! Ha valaki ilyesmit tesz, az azonnali kizárással jár együtt!

4. A 10. napon, mikor kikerül az utolsó részlet is, küldd el éjfélig az összes kérdésre a választ a spiritbliss24@gmail.com e-mail címre.

5. Ha a válaszaid helyesek, akkor részt veszel a sorsoláson. Fontos: csak akkor kerül a neved a kalapba, ha mind a 9 kérdésre helyesen válaszoltál!

6. Az előző kérdést itt találhatod:
http://www.kellylupiolvas.com/2013/11/mennydorgo-nemasag-jatek-8-nap.html



8. érdekesség: Skót ételek a Mennydörgő némaságban


– Megkóstolod a haggist? – mutatott egy tányérra, amin számomra két ismeretlen eredetű és bizarr kinézetű valami feküdt. Az egyik leginkább egy felfújt, gusztustalan, barna lufira hasonlított, és a másik is ugyanilyen lehetett, míg fel nem vágták. Most viszont úgy nézett ki, mintha a vécé tartalma folyt volna ki belőle. Kissé rémülten megráztam a fejemet, mire az asztal végében pakolászó két lány halkan felkuncogott. – Semmi baj, sokakat megijeszt a kinézete. Pedig finom. De ha nem, hát nem – vonta meg a vállát az arcomra írt undor láttán.
– Bocsánat… – gyűrögettem a pólómat zavaromban. A jó illem úgy kívánná, hogy megkóstoljam, amivel kínálnak, de ezután az éjszaka után nem mertem kockáztatni.
– Nem gond, még a helyiek közül sem eszi meg mindenki. Akkor morning roll? – aggódva kukkantottam bele a mély tálba, amire mutatott, majd megkönnyebbültem, mikor apró, kerek és ropogós zsemléket találtam benne.


9. kérdés: Milyen tanácsot ad Jossie dala?

A kérdésre a választ holnap AncsaT blogján találhatjátok meg, itt: http://ancsat.blogspot.hu/

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés