Agave infók: új Merry Gentry!


„Egy érzelmileg intenzív és izgalmakban bővelkedő történet annyi meglepetéssel, csavarral és fordulattal, hogy ne lehessen abbahagyni az olvasását.”
Romance Reviews Today

„Vad mágia és még vadabb szex.”
Publishers Weekly

„A szüntelen akciójelenetek állandó pörgésben tartják a regényt.”
St. Louis Post-Dispatch


Október 10-én – jövő hét csütörtökön – jelenik meg Laurell K. Hamilton Isteni vétkek című regénye, ami a Merry Gentry-sorozat 8. része. Az is igaz, hogy én még nem olvastam ezt a sorozatot - ahogy az Anita Blake címűt sem - de tervben van, így már be is harangozom a következő rész megjelenését.


Rövid tartalom:
Mintha nem lenne elég az ikreivel terhes Meredith NicEssus faerie hercegnőnek visszarázódnia a Los Angeles-i mindennapok valóságába – odahagyva trónt és koronát –, a rendőrség egy sorozatgyilkossági ügyben kéri segítségét: a városban élő féltündéket valaki brutális módon lemészárolja, a holttesteket pedig tündérmesekönyv-illusztrációk mintájára rendezgeti el. Ráadásul feltűnik az Angyalok városának tündérkeresztanyja is, csáberejének mindenhatóságába vetett megingathatatlan hitével.

Merrynek nemcsak az emberek világában kell helyt állnia, a mágia visszatérő hatalmával újraéledő sidhe udvartartások intrikái is megnehezítik életét, ugyanakkor testőrei és szeretői – belső konfliktusoktól, vetélkedésektől sem mentes – hadával is meg kell birkóznia. Azt hitte, sikerült hátrahagynia a vért és a politikát; idilli életről álmodott a napsütötte Los Angelesben, szerettei körében. De itt az ideje az ébredésnek, rájönni, hogy a gonosz nem ismer határokat, és senki nem él örökké – még a mágiával élők sem.


A szerző:

Laurell K. Hamilton 1963-ban született az Arkansas állambeli Heber Springsben. Miután édesanyja autóbalesetben meghalt, a nagyanyja nevelte fel. Biológiából és irodalomból diplomázott. Az Anita Blake-sorozat első könyve, a Bűnös vágyak 1994-ben jelent meg, idén pedig már a huszonegyedik résznek örülhetnek a rajongók. Hamilton meghódította velük az egész világot, a kötetek minden országban gyakori szereplői a sikerlistáknak. Anita Blake figurája olvasók millióit tette rajongóvá, a könyvekből azóta több képregény is készült, valamint egy tévésorozat előkészületei is megkezdődtek. Emellett Hamilton lassan hasonló népszerűséget ér el a tündér hercegnőből magánnyomozóvá vált Merry Gentry kalandjaival is. A sorozat első része Árnyak csókja címmel 2000-ben jelent meg, amit azóta további hét követett.




Szerző: Laurell K. Hamilton
Cím: Isteni vétkek
Fordító: Hodász Eszter
Műfaj: fantasy
Borítóár: 3280 Ft                              
ISBN: 978 615 5272 36 3
Terjedelem: 336 oldal
Kötés: puhakötés ragasztva
Megjelenés: 2013.10.10.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés