Könyvtárból jöttek 3

Amíg készül a Lélektársak első részének bejegyzése (fordítás is lesz!) és amíg a Bőrben szünetet tartok (éppen hullanézés van folyamatban, nem kellemes rész) addig itt az újabb bejegyzés a könyvtárból kihozott könyvekről. Az újakról, mert még maradt itt régebbi is.



     

Tessék megmondani: melyik a kakukktojás? A hónap teljes mértékben a Könyvmolyképzőé, most ilyen hangulatom volt. Szeptemberben jár le a tagságom, ezért vissza is kell majd őket vinnem, így nem fűzök hozzá sok reményt, hogy az összes regényt elolvashatom.

Most amúgy a Zombiháború kiegészítését olvasom, a Zombi Túlélő Kézikönyvet a fentiek közül és ezt muszáj volt elkezdeni.
Azt a szegény, egyedülálló Scolar könyvet régóta kinéztem, most jutott eszembe elhozni, a trailere igazán figyelemfelkeltő, bár nem tudom. Remélem jó lesz!


Az Anna és a francia csók sikerén meglepődtem, előítéletes vagyok ezzel a könyvvel szemben, de ezt az olvasásig úgyis elfelejtem.

A Torres fivérek és az Abraham Lincoln... azért jött velem, mert a Hard Selection sorozat tagjai és mostanában sokat bizonyított, hogy jó könyveket választanak oda. Reméljük itt is így lesz! Bár szkeptikus vagyok az utóbbival kapcsolatban, de a kíváncsiság hajt előre.

Az Úgyis elfelejtem angolul van meg és lehet egyszerre fogom olvasni a kettőt, ha eljutok még odáig, mert azért még nem bízok annyira a nyelvtudásomban, hogy egy teljes könyvet egyedül olvassak végig mindenféle fordítás nélkül.

Az utolsó könyv az Ethan és Carter, kíváncsi vagyok a kiadó új sorozatára.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés