Díjat kaptam, éljen! :D

Itt is nagyon köszi!

Kezdjük a szabályokkal!

1. Említsd meg, kitől kaptad a díjat, természetesen linkelve :)
2. Válassz ki 4 blogost, akinek a díjat tovább szeretnéd adni - de csak olyannak adhatod, akinek 200-nál kevesebb rendszeres olvasója van! (Természetesen linkelve)
3. Ìrj röpke kommentet a kiválasztott blogosoknak, hogy díjat kapnak Tőled!

Tehát jött ma a molyon egy üzenet amikor is megkaptam @abstractelftől a kis díjacskát ami iszonyúan aranyos és nagyon szépen köszönöm! És szörnyen cuki. 
@abstractelffel egy szép napon elkezdtünk levelezni (molyon természetesen) és ez a kapcsolat kinőtte magát barátsággá ami nagyon sokat jelent nekem. Nagyon érdekes és értékes embernek tartom és nagyon szeretem olvasni a véleményét amit a blogján sokszor meg is teszek és nem szoktam ott (sem) csalódni benne. Tudom hogy elolvasod ezért arra kérlek: ne hagyd abba a blogolást soha, legyen mit olvasnom mindig! (És a levelezést sem...) Mindenhol szeretem olvasni a gondolataidat! (Link: http://fantyasticvolumes.blogspot.hu/) Szintén kölcsönös a díjadás.

Hát akkor az első blogger, aki már mástól megkapta a díjat és ez nem gátol meg abban hogy tőlem is meglegyen neki, nem más mint: @FFG! (Link: http://ffgbook.blogspot.hu/)
Vele is a molyon ismerkedtem meg (a moly miatt kezdtem el blogokat olvasni amúgy és nagyon szeretem a stílusát, az őszinteségét főleg és hogy szegény a tőlem kapott rossz mangákról is olyan becsületesen ír posztot...  Remélem még sok tőlem kapott könyvről olvashatok bejegyzést!
A legjobban a blogolásában az tetszik amúgy, hogy írásaival olyan könnyen szeretteti meg velem az amúgy addig ismeretlen darabokat és olyan könnyen tudok majd értük később is lelkesedni. Pont mint élőben. (Az Éjvilág is ilyen FFG!)

A következő blogger: Amadea. (Link: http://konyvszibilla.blogspot.hu/) Minden kis apró gondolatát szeretem olvasni, lehet hogy pont miatta festettem be vörösre a hajam, de pszt ez titok! Egyszerűen megfognak a dolgai és nagyon szépen ír, nagyon szeretem a stílusát!

A harmadik blogger: Pupilla. (Link: http://pupillaolvas.blogspot.hu/) Bár sajnos mostanában nincs időm annyit olvasni, de azért igyekszem, és a sok blog közül amibe eddig belekóstoltam Pupilla blogja olyan amit nagyon szeretnék az elejétől a végéig elolvasni. Szeretem az értékeléseit, szeretem hogy rá tud beszélni olyan könyvekre (Ő is) amiket amúgy nem vennék a kezembe és szeretem azt is ahogyan ír. (Witch Song, hehe.)

A negyedik és nem utolsó blogger Nita. (Link: http://konyvgalaxis.blogspot.hu/) A zombis posztjával szerettem bele az írásaiba és akkor kezdtem egyre többet olvasni tőle. Bár hiányosságaim itt is vannak, de nagyon szeretném egyszer elolvasni végig az egész gondolatgalaxisát a könyvekről. Bár igazából molyon jobban figyelem az aktivitását.

Ne hagyjátok abba a blogolást, az aktivitást! Öröm titeket olvasni! Túl sok a szeretem szó, na mindegy... meg lehet béna lett a poszt, nem tudom magam rendesen kifejezni...

Lesd meg őket is!

2 megjegyzés

  1. Ahh, köszi szépen itt is mégegyszer, most jutok el oda, hogy továbbítsam én is :)
    Elejétől a végéig végigolvasnál, ennél szebb dícséretet még nem hallottam... anno amikor felfedeztem a könyvesblogokat, én is elejétől a végéig akartam böngészni a nekem tetszőket, sőt, azt hiszem Lobo blogjával ezt meg is tettem. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Örülök Neked nagyon! :D Hogy blogot vezetsz, meg úgy általában. :D (Ez lehet nem pont erre a fenti kommentre válasz, de igaz. :)

      Törlés