Februári összesítő

Hát a február kissé rossz volt, 8 könyvet olvastam és közben készültem/készülök a zh sorozatra és nagyon elmaradtam az utazókkal. Szóval lesz még mit bepótolni.

Ez most rövid bejegyzés lesz, rohanok vissza tanulni. (Csak hogy végre utolérjem magam...)

Szóval őket kaptam februárban:



Mivel molyos polcról fotóztam őket, ezért a januári könyvek is fent vannak, tehát majdnem az első sor, a Deus Ex már februári. Nagyon örülök a Királyné lettem c. könyvnek is. 
A Lady Isabella botrányos házassága ajándék anyának, de még nem adtam oda, várok valami jó alkalomra. A Nem vagyok sorozatgyilkost muszáj volt megvennem, már hiányzik Dan Wells írásmódja. A Lady Macbeth a postáról jött haza velem, 800 pénzért.
A két Hamilton könyv pedig @Amadea-val volt üzleti ügy. 

A könyvtári mérleg még ennél is szörnyűbben alakult:


Még anno a sikeres vizsgákat megünneplendő vettem ki hirtelen felindulásból amit máig sem értek hogy miért. Ezekből amúgy a Madame Tussaud, a Kvantumtolvaj, a Zoo City és a Mesés ruhák kalandjai csak terv volt, mert nem volt bent a könyvtárban, a többi viszont itt volt/van.
A probléma egy olvasási válsággal van összefüggésben, a vizsgaidőszak megint leszívott és most meg itt van a következő félév, nyakig benne vagyok a zh-k özönében és nem sikerült elolvasni, csak azt a pár Orta könyvet (közülük)... de azokat is csak azért mert nem vesznek igénybe annyi erőfeszítést...
Jövő héten visszaviszem őket és próbálok mértékkel válogatni... mérték: a könyvtár magassága...
Amúgy a fenti könyvek két könyvtár termései...

Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: Ti hogy jártok a könyvtárakkal? Mindig sikerül annyi könyvet kihozni, amennyit elterveztetek vagy habzsoltok és úgy jártok mint én?

Én meg közben megyek, vár Izland természeti földrajza...

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés