Júniusi tervek és nyári lista na meg egy kis összefoglalás

A szokásomhoz híven megint nem zárom le a májust, mert egyrészt megint nem lett a kedvenc hónapom, másrészt pedig azon kívül, hogy csak három (jeeee!) könyvet vettem és nincs olyan érdekes tény, amit meg szeretnék örökíteni az utókornak.

- Júniusi tervek -

Most olvasom a Sabrielt és ez az egyik olyan regény, amelyet szeretnék befejezni a hónap elején, ez pedig nehéz lesz, mert unom. Nem köt le a leírás, de lehet, hogy ez csak a frusztráltságom miatt van, ha jön a következő hét na meg a nagy utazás, akkor lehet, hogy több kedvem lesz hozzá.

A hét éva egy durva mű, iszonyúan vastag és még nem éreztem késztetést az elkezdésére. Illetve, de! Az első mondatot már elolvastam...

- Nyári Várólista -


Sárkányok, farkasok és almák: dúl nálam a sárkánymánia, remélem, hogy jó lesz ez a regény! Iszonyúan szép a borítója, ez tipikusan az a kötet, amelyről nem akarok többet tudni, elég csak a borítóra néznem, meg a címre.
A sci-fi politológiája: mindig is érdekelt a politika a regényekben, az meg hogy egy szakember magyarázgat nagyon is vonz.
Semmi: semmi sem érdekel most ennél jobban. Na de lassan már alap lesz Janne Teller műve és érdekel a téma is.
A Mesehősök Végzetkönyve: mostanában úgy jött ki a lépés, hogy minden hónapra esetleg évszakra jut kb egy meseátdolgozás. Júniusra jusson ez a kötet!


Mérgezett almák: ugyanaz a kategória, mint A Mesehősök Végzetkönyve esetében, ha jó köröm lesz, mindkettőre jut majd idő.
Go-go girl nyomoz: mert a nyári időszak a könnyed regényeké.
Kulcs: szeretném befejezni a trilógiát végre és már csak a Kulcs van hátra.
Wayward Pines: kisvárosi horror, jöhet!


A hét éva: érdekes, hogy mostanában nagyon sok kötetben találkozom az éva névvel, akár az Oculusról, akár az Örökké a tiédről, akár erről a kötetről van szó. Kíváncsian várom itt milyen jelentésben szerepel, na meg mi értelme a címnek.
Szenvedély: húha, ebbe nem mertem még belekezdeni, de lassan érik. Régen olvastam szépirodalmi művet, már hiányzik egy kissé.
Sabriel: pont most olvasom, de már fentebb írtam róla. Remélem, hogy megjön hozzá a kedvem.
Apák: ez is szépirodalmi és jónak tűnik, úgyhogy szeretném jobban megismerni a sztoriját. Érdekes, hogy pont nyáron van hozzá kedvem, mert tartalmát tekintve inkább télinek mondanám.

- Értékelés várható -



Szó bennszakadt - ez jellemzi az elmúlt időszakot, mert nem igazán tudtam haladni egyik értékeléssel sem, de  érzem a változást, hamarosan érkeznek a vélemények. Kezdek kijönni abból a letargikus állapotból, amiben hosszú ideje tartózkodom. Ki tudja? Lehet, hogy a nyár segíteni fog ezen!

- Kívánságlista -

Hirtelen ennyi jut eszembe, ezekre van szükségem de nagyon:



- Kedvenc zene -




Az utolsó időszak jelmondata volt az utolsó kettő (bár a Zootopiát nem láttam).

- League of Legends -



Úgy nagy változás nem igazán történt, mármint azon kívül, hogy még nem sikerült divíziót lépni csak szintet és még mindig kevés hősöm van meg. Alig tudok játszani, de nem nyafogok, célok vannak és sajnos most mindent fel kellett azért áldozni. Lesz eredménye, annak meg tuti örülni fogok!

Bár új kedvenc hősöm van, ő:

Cassiopeia
Akit most szeretnék megszerezni:

Fiddlesticks
Ezreal még mindig
Syndra még mindig
Yasuo még mindig
Nidalee
Skinből kell azonnal az SKT T1 Zed skin, mert kedvenc csapatom azon belül is kedvenc többszörös világbajnok mides játékosom egyik fő karakteréhez készült, ollé:


Shurima Zilean:

Mert a Fable 3 óta imádom a sivatagi témát.


Lótuszrend Karma még mindig:


Azt hiszem ennyi... sosem lesz már csütörtök és könyvhét!

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés