Pillanatkép #25

Ma havazott nálunk, de sajnos nem ilyen szép a látkép az ablakból.
Forrás
Régen írtam már ebbe a rovatba, de valahogy most késztetést éreztem, hogy a hatezer cetlim mellé pluszban a netre is felrakjam, hogy milyen terveim vannak a bloggal - legalábbis a közeli jövőben. Még mindig nem tudom heti szinten hozni a Pillantképet, mert nincs olyan mozgás amit érdemes lenne megmutatni.

Úgyhogy ez van, marad a két hetes felállás - már ha lesz értelme - és akkor megmutogatom mit és hogyan olvasok, illetve tervezek a jövőben. Nyáron lehet változik a helyzet, de még olyan messze van, hogy ráérek a tervezgetéssel.

(És bocs a rövid felvezetőért, beteg vagyok, random köhögőrohamok törnek rám.)


- Heti LOL videók -



A karakterek (Lux és Braum) játékbeli szövegeit mixelték össze szerintem egész jól, úgyhogy helye van a blogon a LOL gyűjteményemben a fenti kettesnek.
Most nem játszom vele, mert inkább a blogra koncentrálok, de ami késik nem múlik. 

Braum zenéje tetszetős:


Ez pedig a mostani téma:


- Most olvasom -


Az Átkozott balszerencsét viszem a tömegközlekedés sötét bugyraiba, a Jana Robins sokkal nagyobb, így azt otthon kaptam elő. Egyszer, mert pár oldalnál tovább nem haladtam vele sajnos.

- Szakkönyvek terén -


Egyszerűen nem tudom megállni, hogy egyáltalán ne tanuljak semmit, úgyhogy most az informatika az új szenvedélyem. A tanulásban azt szeretem, hogy felépül valami az üresség helyére és most is ezt érzem, pl. a számítógép belső felépítéséről nem maradt meg bennem semmi a sok évvel ezelőtti gimis tanulmányokból, úgyhogy jó feleleveníteni ezt is, meg úgy az egész tárgyat. Na jó, újrakezdtem az infót, mert a gyakorlati és az időközben felszedett tudáson kívül semmim sincs, de izgalmas kihívás megérteni ezt a tárgyat.

- Értékelések várhatóak -



Két könyvem maradt hátra 2015-ből: A maffia ágyában és a Jók és Rosszak iskolája. A többit már januárban olvastam. Az Elit VCs-s könyv, úgyhogy elmondható, hogy haladok azzal is (24/1). Király!
Az Ébenfeketét már megírtam, hamarosan kikerül az oldalra a pötyögésem.

- Várólista -


Közülük fogok választani a következő két hétben.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés