VV helyett HV, avagy Hétfői Válasz #12

Nagyon szeretem megtervezni az olvasásaimat és ezért úgy gondolom, hogy jó ötlet ezt a rovatot indítani, amely kéthetente vasárnap most kivételesen hétfőn jelenik meg. Az eredeti rovat címe a WWW volt, de a kérdések kezdete megváltozott és úgy gondoltam, hogy jobb ha magyarosítok és így lett belőle Vasárnapi válasz.

Elnézést a késésért, beteg voltam, tegnap meg rosszul, így nem feltétlen tudtam gép közelébe kerülni. Viszont jó hír, hogy rengeteget olvastam, lesz miről írnom az elkövetkező két hétben.

Lássuk a szabályokat:

Ahhoz, hogy játszani tudd, válaszold meg az alábbi három kérdést:

Mit olvasol jelenleg?
Melyik könyvet fejezted be mostanában?
Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?

Mit olvasol jelenleg?


A Méregtant. Ahol csak azért könyörgök, hogy ne legyen szerelmi szál! Amúgy egész jó eddig ez a YA... persze van ami nem tetszik, de erről majd később!

Melyik könyvet fejezted be mostanában?



Nagyon szeretem ennek a kis könyvnek az alakját hát még a tartalmát! Sokkal jobban tetszett, mint az első, de még mindig nem tökéletes... na majd a harmadik! Bizakodó vagyok!

Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?



Már nagyon hiányzik egy kis történelmi regény és ha van olyan jó, mint Az állhatatos hercegnő, én csak örülni fogok neki! Vagy éppen az Esztelen lesz a következő, még nem tudom.


Mivel kicsit rövid ez a bejegyzés, úgy gondoltam, hogy bevezetem az előretervezést és megpróbálom tartani az ütemtervet... még én is kíváncsi vagyok hogyan fog ez sikerülni.

Tehát a következő két hétre tervezett olvasásaim:




Egész ügyes voltam az előző adaghoz képest, mert csak három könyv maradt a korábbi listából. A Vigyázz rám, angyal, a Mi lenne, ha? és az Anglia új jövevények itt, de remélem lesz rájuk is időm.

Következő két hétre tervezett értékeléseim a már olvasott regények közül:




Vicces lesz ennyi posztot írni, de az elmúlt hét szünet volt, sok mindenen gondolkodtam - a blogolvasóknak úgy tűnhet hogy én mindig csak töröm a fejem, azért néha olvasok is - meg nem éreztem túl jól magam, hiába ez az őszi (inkább már téli) időszak már csak ilyen. Igyekszem visszatérni a rendes kerékvágásba, de nem tudom mikor fogok tudni gép elé kerülni hosszabb időre. Azért írok egy tervet, általában így néz ki a naptáram velem szemben:

Terv:

Kedd (12.09.): Top Ten Tuesday
Kedd (12.09.): A Holló hatalmában
Kedd (12.09.): The Witch of Duva
Szerda (12.10.): Várólistás szerda
Szerda (12.10.): Gyilkos kegyelem (tolva) --> Csütörtök (megírva)
Csütörtök (12.11): Gyilkos kegyelem
Péntek (12.12.): Hófehér --> Szerda Csütörtök
Péntek (12.12.): Fekete madarak árnyékában --> Csütörtök
Péntek (12.12.): Szörnyeteg a hajtóműben --> Hétfő (megírva)
Péntek (12.12.): A hamis herceg --> Kedd (megírva)
Szombat (12.13.): Mélyföld --> Csütörtök
Szombat (12.13.): Larger Than Life --> Péntek
Szombat (12.13.): ami még jön talán a Méregtan lesz az, de nem biztos mert a Mélyföldnek kell egy nap --> Szerda (megírva)

Hétfő (12.15.): Szörnyeteg a hajtóműben
Kedd (12.16.): A hamis herceg
Szerda (12.17.): Méregtan
Szerda (12.17.): Hófehér --> Csütörtök
Csütörtök (12.18.): Hófehér
Csütörtök (12.18.): Fekete madarak árnyékában
Csütörtök (12.18.): Mélyföld
Péntek (12.19.): Anglia
Péntek (12.19.): Mi lenne, ha?
Péntek (12.19.): Larger Than Life
Szombat (12.20.): Nyulak, Sellők, Viszonyok
Vasárnap (12.21.): Futu.re

(A változtatás jogát fenntartom!)

Meg még van alatta egy olvasós lista, az pedig szép, hogy nem tudok egyszerre értékeléseket írni és regényeket olvasni, mert vagy az egyik világában élek, vagy éppen újraélem a másikat, bár már dolgozom ezen, de nem nagyon megy ez a kétfelé szakadás. Mindig is csodálkozom azokon a bloggereken, akiknek ez semmilyen nehézséget nem okoz!

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés