Vasárnapi válasz #13 és szolgálati közlemény: hamarabb

Nagyon szeretem megtervezni az olvasásaimat és ezért úgy gondolom, hogy jó ötlet ezt a rovatot indítani, amely kéthetente vasárnap jelenik meg. Az eredeti rovat címe a WWW volt, de a kérdések kezdete megváltozott és úgy gondoltam, hogy jobb ha magyarosítok és így lett belőle Vasárnapi válasz.

Lássuk a szabályokat:

Ahhoz, hogy játszani tudd, válaszold meg az alábbi három kérdést:

Mit olvasol jelenleg?
Melyik könyvet fejezted be mostanában?
Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?

Mit olvasol jelenleg?




A This is not a testet és ezt a batár dögöt! Szörnyen nagy, attól félek összenyom olvasás közben... az angol regény pedig kikapcsolódás lenne... ha nem az öngyilkosságról lenne szó már az első oldalon, így ezt most bebuktam, szép kis depresszív időszaknak nézek elébe!

Melyik könyvet fejezted be mostanában?


Bejegyzés holnap, mert beteg vagyok.

Mit gondolsz, mit fogsz olvasni legközelebb?


Szentestére marad Benyák Zoli könyve, a Futu.re pedig olyan hosszú, hogy még ez is kérdéses, egyáltalán 24-ig el tudom-e olvasni a sci-fit?


Mivel kicsit rövid ez a bejegyzés, úgy gondoltam, hogy bevezetem az előretervezést és megpróbálom tartani az ütemtervet... még én is kíváncsi vagyok hogyan fog ez sikerülni.

Tehát a következő két hétre tervezett olvasásaim:



Úgy igazán nincs semmi különösebb oka ennek a listának az előretervezésen kívül, mert az Igazi hősöket biztosan a Csavargók dala után fogom elkezdeni, a többiben meg nem vagyok biztos. Annyit tudok, hogy Szilveszterig minden idén megkezdett könyvemet be kell fejeznem, mert új év = új olvasmányok.

Következő két hétre tervezett értékeléseim a már olvasott regények közül:



Így néz ki a vasárnapom és a jövő hetem értékelések szempontjából:

Vasárnap (12.21.): Fekete madarak árnyékában (megírva)
Vasárnap (12.21.): Anglia --> Kedd este, szerda hajnal
Hétfő (12.22.): Mélyföld --> Kedd
Hétfő (12.22.): Mi lenne, ha? --> Kedd
Kedd (12.23.): Nyulak, sellők, viszonyok --> Szerda
Kedd (12.23.): Szelíd vadak / Larger Than Life --> Szerda
Szerda (12.24.): Pihenés

Az is érdekes lesz, hogyan jut majd erre időm a sütés mellett, mert végre kipróbáljuk a Non plus ultra receptjét, jaj de imádom azt a sütit!

Non plus ultrát mindenkinek!
Forrás
Szolgálati közlemény:

Egy kicsit változtattam az értékeléseim alakján, mert megvariáltam az adatdobozom és a fontosabb az, hogy alulra került de ezt már csak holnaptól lehet látni. Másrészt azért hoztam hamarabb a rovat bejegyzését, mert vasárnap csak a bejegyzéseket fogom hozni, mást nem szeretnék. Harmadrészt pedig megyek olvasni. Szép hétvégét!

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés