Várólistás szerda #18 - Kukoricza (Agave Könyvek)

A regény alapja furcsa, érdekes és egyáltalán nem sablonos... kell!


Várható megjelenés: Agave Könyvek, 2014. november 11.



Fülszöveg:

HOVA BUJDOSOL,
AMIKOR EGY EGÉSZ ORSZÁG VADÁSZIK RÁD?

Kukoricza Jancsi árvagyerekként nőtt fel, a múltjáról mindössze annyit tud, hogy nevét a kukoricaföldről kapta, ahol csecsemőként találtak rá. Egy nyári napon a Margitszigeten találkozik a gyönyörű és rejtélyes Ilussal, akibe hamarosan beleszeret, és arra készül, hogy megkérje a kezét. Minden tökéletesen alakul.

Ám hirtelen váratlan események forgatják fel az életét. A rábízott plüssök eltűnnek, és a nyugalomra vágyó fiúból hamarosan az ország első számú közellensége lesz, akire nemcsak a mindenre elszánt, kegyetlen fegyveres erők vadásznak, hanem a civil lakosság is.

Jancsi hamarosan egy ismeretlen világban találja magát, önjelölt forradalmárok, kiöregedett huszárok, kutyafejű kémek és más furcsa szerzetek között. Bármi áron életben kell maradnia, ha meg akarja menteni szerelmét a zsarnoki hatalom karmai közül, de hogy pontosan mi vár rá a veszélyekkel és megpróbáltatásokkal teli út végén, a titokzatos Tündérországban, arra a legvadabb rémálmok sem tudják kellően felkészíteni.

A Kukoricza sodró lendületű, lenyűgöző fantasy egy fiúról, aki akarata ellenére kénytelen hőssé válni. Felejthetetlen utazás egy másik Magyarországon keresztül, ahol a mosolygós felszín alatt a legsötétebb borzalmak kavarognak.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés