Magnólia infók: április 15

Jövő kedden (2014. április 15.) jelenik meg Anglia legismertebb íróházaspárjának, Nicci French-nek - vagyis Nicci Gerrardnak és Sean French-nek - az új könyve Legdrágább szerelmem címmel. Ez talán az eddigi legsikeresebb regényük, ráadásul 2002-ben Magassági mámor címmel még filmet is forgattak belőle. Egy nagyon klassz lélektani krimiről van szó, amit a Magnólia kiadó bátran ajánl minden nőnek.



„Az első oldaltól kezdve fogva tart.”
Daily Express 

„Igazi rémregény.”
The Guardian 

„Mondj le minden megbeszélt találkozót, és húzd ki a telefon zsinórját. Ha belekezdesz ebbe a thrillerbe, semmi mást nem fogsz csinálni egészen addig, amíg ki nem olvasod.”
Harpers & Queen



Rövid tartalom:
Alice Loudon nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy egy szenvedélyes viszonyért feladja megszokott, biztonságos életét. Adam Tallis, a forróvérű és hősként ünnepelt hegymászó minden nő álma, ráadásul kalandjuk során Alice olyan dolgokat fedez fel önmagával kapcsolatban, melyekről korábban sejtelme sem volt. Csakhogy a vad vágyakhoz hasonlóan Adamnek is megvan a sötét oldala.

És ez a sötét oldal hamarosan már nemcsak Alice józan eszét fenyegeti, hanem az életét is.

Anglia legismertebb író házaspárjának bestsellere nemzetközi siker lett, 2002-ben Magassági mámor címmel film is készült belőle, Joseph Fiennes és Heather Graham főszereplésével. Most végre a hazai közönség is elolvashatja ezt a felejthetetlen és lebilincselően izgalmas regényt.



A szerző:
A Nicci French álnév egy brit újságíró-házaspárt (Nicci Gerrard és Sean French) takar, akik 1990-ben kötötték össze az életüket, és az elmúlt húsz évben számos lélektani krimit írtak. A munkamódszerük igazán különleges: előre kitalálják a cselekményt, majd felosztják egymás közt a fejezeteket, s miután suffolki házuk két végpontjába elvonulva megírták őket, leellenőrzik egymás munkáját. Mára a zsáner egyik legnépszerűbb alkotóiként tartják őket számon Angliában, a Legdrágább szerelmem című regényükből Joseph Fiennes és Natascha McElhone főszereplésével filmet forgattak (ennek a címe: Magassági mámor), a Secret Smile-ból és A kételynél is erősebből pedig televíziós minisorozat készült.

A házaspárnak két gyereke van, a nevelésük mellett folyamatosan írnak. A legújabb kötetük Tuesday’s Gone címmel jelenik meg idén.

Beleolvasó:





Alapadatok:

Szerző: Nicci French
Cím: Legdrágább szerelmem
Fordító: Lakatos Anna
Műfaj: lélektani krimi
Borítóár: 2980 Ft
ISBN: 978 615 5442 50 6
Terjedelem: 368 oldal
Kötés: puhakötés ragasztva
Megjelenés: 2014.04.15.

Lesd meg őket is!

0 megjegyzés